Handelsbetingelser

Udlejer af udstyret er Eventstyling, underafdeling til Lejfesten ApS, CVR DK-39387336. Forsikring ved Alm. Brand Forsikring.

Alle reservationer / bookinger udført med betalingskort eller MobilePay via. vores online shop, hæves ved bestillingens gennemførsel, da der er tale om brugsret på det lejede materiel. Foruden kortbetaling kan der betales med MobilePay ved afhentning/levering, bankoverførsel/faktura/EAN eller med Dankort i de fleste af vores butikker. 

Lejer er selv forpligtet til at kontrollere, at de lejede produkter er fuldt funktionsdygtigt, samt at der ikke er mangler, før det tages ud af vores lager. De lejede produkter må kun benyttes af hertil instruerede personer samt fagfolk. Herudover er lejer selv forpligtet til:
– At aflevere de lejede produkter i samme stand, som lejer modtog det samt rengøre efter aftale/foreskrifter.
– At overholde den aftalte tidsramme ift. aflevering. Afleveres det først næstkommende åbningsdag efter aftalte tidsramme opkræves 50% ekstra af den samlede lejepris. Afleveres det efter første åbningsdag efter aftalte tidsramme opkræves 100% ekstra af den samlede pris per uge.
– At betale den fulde kostpris for produkterne, hvis det ikke er tilbageleveret inden for 7 dage efter den aftalte tidsramme.

Alle produkter er udlejers ejendom og kan hverken sælges eller pantsættes. Produkterne må ikke videreudlejes. Lejer af produkterne er økonomisk ansvarlig overfor udlejer i tilfælde af defekter, manglende aflevering eller for sent afleveret udstyr. Herunder også tab for udlejer i forbindelse med andre udlejninger i reparationsperioden.
Lejer skal have en dækkende forsikring af de lejede produkter og skal på forlangende kunne forevise police på denne (eksempelvis indboforsikring).
Udlejer er ikke ansvarlig overfor lejer, ej heller i forbindelse med ildebrand, kortslutning og andre skader, i tilfælde af at udstyret forårsager dette. Lejer er forpligtet til at dække alle økonomiske omkostninger inkl. advokat, retsgebyrer mv. for både udlejer og lejer ved tilfælde af retssag.
Udlejer vil opkræve et gebyr for produkter, der ikke er rengjort, dog med undtagelse af materiel, hvor der medfølger rengøring.
Du skal være myndig for at acceptere handelsbetingelserne. Er du under 18 og ønsker at afhente udstyret, kan du skrive en e-mail til info@eventstyling.dk og forespørge en accept på dette.

Vores produkter kan variere fra ét lager og til et andet. Det er vores absolutte fokus at levere det bedst tænkelige udstyr til dig.
Vi påtager os intet ansvar for eventuelle fejl, tab og andre udgifter, som opstår i forbindelse med eller som følge af funktionsfejl.

Du bør være opmærksom på, at fortrydelsesretten frafalder ved bookingen, da der er tale om aftale om brugsret. 
Annullering af ordrer skal ske senest 5 døgn inden afhentningsdatoen. Modtager vi først annulleringen senere end 5 døgn før afhentningsdagen, vil du blive opkrævet det fulde lejebeløb.

Vores udstyr indeholder i nogle tilfælde GPS-tracking og kan spores i hele Europa. Vi modtager besked, når udstyret ændrer væsentlig placering.

Vi opbevarer dine personoplysninger iflg. GDPR. Nogle af vores lagre drives af andre virksomheder, hvorfor du bekræfter, at dine oplysninger deles med det enkelte lager for at ekspedere din ordre.