Vælg lager

Afhent selv (Gratis)

Få leveret (1.195,-)

Book a Party and
Sound in Minutes!

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.

Fra: 295,00 kr.

Lyskæder

Hvide Lyskæder

Fra: 295,00 kr.

Teknik

Uplights

Fra: 245,00 kr.
Fra: 495,00 kr.

Lej Teknik til Din Fest

Du er landet på den rigtige side, hvis du søger teknisk udstyr til at sætte den perfekte stemning for din fest. Uanset om det er en havefest, bryllup, firmafest eller noget helt tredje, tilbyder vi et bredt udvalg af teknisk udstyr, der kan skabe den rette atmosfære og få din fest til at skille sig ud.

Lej Lysudstyr

Vi har et omfattende udvalg af lysudstyr, som kan skabe den perfekte stemning til din fest. Fra farverige uplights, der kan lyse væggene op i din yndlingsfarve, til klassiske lyskæder, der skaber en romantisk og intim atmosfære. Vi tilbyder både LED-lys og traditionelle glødepærer, der er lavet af plastik for at sikre holdbarhed og sikkerhed.

Lej Popcornmaskiner

Intet siger fest som en popcornmaskine! Lej en popcornmaskine og giv dine gæster en unik oplevelse. Popcornmaskinen er et hit for både store og små, og det er en sjov måde at servere en velsmagende snack på. Vores popcornmaskiner er nemme at betjene og rengøre, så du kan koncentrere dig om det vigtigste – at nyde festen.

Lej Lydudstyr

God musik er afgørende for enhver fest, og derfor har vi et bredt udvalg af lydudstyr til leje. Fra højttalere og mikrofoner til DJ-udstyr – vi har alt, hvad du har brug for, for at sikre en fantastisk lydoplevelse til din fest.

Hos os kan du leje teknik til fest, der passer til netop din begivenhed. Vi hjælper dig med at finde den rette løsning, så du kan skabe den bedst mulige fest. Så lad os hjælpe dig med at gøre din fest uforglemmelig med vores tekniske udstyr!

Gem og del kurv
Din indkøbskurv vil blive gemt, og du får et link. Du, eller enhver med linket, kan bruge det til at hente din indkøbsvogn til enhver tid.
Tilbage Gem og del kurv
Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
Your cart email sent successfully :)