Vælg lager

Afhent selv (Gratis)

Få leveret (1.195,-)

XL naturfarvet

15,00 kr.

For at give et rustikt og jordnært touch til dit arrangement, er vores XL naturfarvede servietter det perfekte valg. Hver serviet måler 40×60 cm og er lavet af en høj kvalitet hør/bomuld blend, som skaber en flot tekstur og holdbarhed.

Den naturlige farve og ekstra store størrelse giver din borddækning et ekstra elegant og indbydende look. De egner sig særlig godt til at skabe voluminøse knuder, der vil imponere dine gæster.

Servietterne leveres vasket og klar til brug, og det bedste af det hele er, at du ikke behøver at bekymre dig om rengøringen bagefter. Efter din begivenhed skal de blot sendes tilbage beskidte men tørre med vores medfølgende returlabel. Så nemt er det at leje naturfarvede servietter hos os!

XL Naturfarvede Servietter – Perfekt til Enhver Begivenhed

Ønsker du at tilføje et rustikt og jordnært touch til dit arrangement? Så er vores XL naturfarvede servietter lige det, du leder efter. Hver serviet er omhyggeligt designet med en høj kvalitet hør/bomuld blend, som sikrer en attraktiv tekstur og holdbarhed.

Skab en Unik Borddækning

Med vores XL naturfarvede servietter kan du let skabe en unik og stilfuld borddækning. Den naturlige farve og ekstra store størrelse giver et elegant og indbydende look, der passer perfekt til alle typer begivenheder, fra bryllupper og barnedåb til firmafester og meget mere. De ekstra store servietter er særlig gode til at skabe voluminøse knuder, som vil tilføje et dramatisk element til dit bord.

Nemt og Bekvemt

Vi gør det nemt for dig at style dit arrangement. Vores servietter leveres vasket og klar til brug. Og det bedste af det hele er, at du ikke behøver at bekymre dig om rengøringen bagefter. Efter din begivenhed skal de blot sendes tilbage beskidte men tørre med vores medfølgende returlabel. Det har aldrig været nemmere at leje servietter til dit arrangement.

Book Online i Dag

Opdag fordelene ved at leje naturfarvede servietter til din næste begivenhed. Book online i dag og gør dit arrangement til noget helt særligt med vores XL naturfarvede servietter.

Gem og del kurv
Din indkøbskurv vil blive gemt, og du får et link. Du, eller enhver med linket, kan bruge det til at hente din indkøbsvogn til enhver tid.
Tilbage Gem og del kurv
Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
Your cart email sent successfully :)